DoneBySimon

Tools tools tools

Dit zal waarschijnlijk nét weer iets te technisch worden. Geen nood, ik ben met m’n handjes aan het draaien. Bij deze een overzicht van een hoop tools die ik gebruik. Je weet maar nooit dat er iets tussen zit dat je misschien ook wel kan gebruiken.

Eerst de tools die ook terug te vinden zijn in de menubalk: menubalk

Dan deze die Firefox uitbreiden:

piclens

En laat ik afsluiten met een nono. Niet echt een tool, maar iets waarvan ik nu eens het schijt krijg: ‘Snap Shots‘ Je kan haast geen site meer bezoeken of je krijgt wel van die vervelende previews. 9 op de 10 keer krijg je Google AdSense toestanden te zien ipv de effectieve content, dat floept ongewild open en is trouwens toch te klein om er iets van te kunnen opmaken. Argh, ik heb het gewoon hèt met Snap Shots!

O ja, we hebben dus de officiële schrijfwijze van ‘hèt’ bepaald. Je kan ook ‘ghèt’ gebruiken, hangt er van af hoe ferm je het gehèt hebt. Voor wie helemaal niet mee is: ‘hèt’ komt van ‘het gehad hebben met iets’, ‘iets beu zijn’ Komt ook vaak voor in de volzin: kèit hèt!

← Home